CROSUL „Aleargă pentru dorințe!” IAȘI

Douăzeci de copii și tineri, cei mai mulți provenind din mediul rural, din județele Iași, Botoșani și Neamț, vor fi sprijiniți prin intermediul crosului „Aleargă pentru dorințe!” organizat de Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) – filiala Iași, în ziua de 11 mai 2019, la Iași, în intervalul orar 09:30 – 13:00.

Prin acest cros, voluntarii ASCOR Iași își propun să ajute 20 de copii și tineri cu rezultate
bune la învățătură pentru ca aceștia să aibă posibilitatea de a-și continua studiile, în vederea atingerii unor performanțe școlare, depășind anumite lipsuri materiale și financiare. În același timp, evenimentul urmărește promovarea sportului și promovarea unui stil de viață sănătos în rândul comunității ieșene și nu numai.

Citeste si   Deși MĂȘTILE DE PROTECȚIE  sunt OBLIGATORII în mijloacele de transport în comun, nu toți călătorii IEȘENI respectă această REGULĂ

De ce a fost intitulat acest cros: „Aleargă pentru dorințe”? Care este dorința principală a
celor 30 de voluntari organizatori? Ne propunem, ca membri ai comunității ieșene, să reușim să ne mobilizăm cât mai mult pentru a-i ajuta pe cei 20 de copii și tineri care doresc să-și continue studiile și, mai ales, pe cei care doresc să facă performanță, astfel încât să nu fie nevoiți să abandoneze școala din cauza lipsurilor materiale. În plus, ne propunem ca susținerea față de cei 20 de copii și tineri să fie una constantă.

Citeste si   ISJ IAȘI propune tuturor PROFESORILOR diriginți strategii de COMUNICARE și interacțiune cu ELEVII

Nu stați deoparte! Alergați pentru dorințe!

Îi puteți cunoaște pe cei 20 de beneficiari ai proiectului nostru accesând site-ul evenimentului: www.aleargapentrudorinte.ro, unde vă puteți înscrie și la crosul de 5 sau  10 km.

Evenimentul face parte din programul „Iași, Capitala Tineretului din România”

Evenimentul face parte din seria de activități ce vor fi organizate de către ASCOR Iași în
săptămâna 6 – 12 mai 2019, sub titlul generic de „Studentul ieșean” fiind încadrat în seria manifestărilor cuprinse în programul „Iași, Capitala Tineretului din România”.

Citeste si   În IAȘI cele mai multe POSTURI vacante sunt în sectorul CONSTRUCȚIILOR
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ