Share

Avem bani pentru prezentări de modă, dar NU și pentru repararea străzilor din IAȘI

Străzile din Iași au ajuns să arate la fel de rău cum arătau pe vremea primarului Simirad, cu 20 de ani în urmă, însă, Primăria Iași nu pare preocupată de remedierea acestei situații.

Primarul Mihai CHIRICA dă dovadă de lipsă de maturitate, cultivând în preajma Primăriei Iași activități care contrazic flagrant necesitățile și așteptările ieșenilor și ale orașului, zgândărindu-le se pare pe ale acestuia.

Aflat în pragul celui de-al treilea divorț, așa cum se vehiculează prin Palatul Roznovanu, Mihai CHIRICA a devenit subit interesat de evenimentele mondene. Și nu ar fi nimic în neregulă cu aceste plăceri personale ale primarului, atât timp cât aceste plăceri ar rămâne strict personale.

Citeste si   Persoane REȚINUTE pentru conducerea unui vehicul FĂRĂ permis de conducere sau cu permisul REȚINUT

Preluând însă din metehnele predecesorilor săi, se pare că domnul CHIRICA folosește bugetul primăriei pentru a subvenționa acțiuni pe care dumnealui consideră că aduc plusvaloare IAȘULUI!

Dar chiar sunt aceste evenimente semnificative pentru Iași? Ele ne reprezintă?

Prezentare de modă subvenționată de Primăria Iași   

În data de 8 aprilie a.c., Primăria Iași a achiziționat servicii organizare prezentări de modă în valoare de 33610 RON. Fără a oferi prea multe detalii referitoare la criteriile de selecție, Primăria Iași a oferit contractul firmei BEST EVENT LOGISTICS SRL.

Firma deținută de IEPAN ELENA și IEPAN MARILENA, se află la prima activitate de acest fel, achiziția publică de la Primăria Iași fiind o noutate absolută. Este straniu cum o firmă din București preia primul contract public tocmai la Iași. Dar acest aspect este mai puțin important. Ceea ce contează cu adevărat ține de prioritățile Primăriei Iași și ale primarului Chirica în raport cu Iașul și cetățenii acestuia

Citeste si   Cu ce ne ALIMENTĂM creierul? Top 5 cele mai ACCESATE site-uri din România

De la preluarea mandatului de primar, faptele nu l-au condus pe Mihai Chirica către nici un proiect major pentru Iași

Au trecut aproape 3 ani de la preluarea mandatului de primar și , din activitatea edilului Iașului, reiese clar o doză puternică de superficialitate combinată cu dorința de înavuțire rapidă.

Comportamentul superficial reiese din preocuparea excesivă pentru tot felul de evenimente menite să alimenteze doar componenta de imagine a actualului primar de Iași. Trebuie să recunoaștem în activitatea primarului incompatibilitatea atitudinea superficială cu aplecarea serioasă asupra proiectelor de infrastructură spre exemplu, ale Iașului.

Inavuțirea rapidă este acuzația care îl vizează ca urmare a eliberării autorizațiilor de construcție, sau a schimburilor de terenuri care vizează patrimoniul Iașului în condiții care ridică mari semne de întrebare.

Citeste si   Acțiuni ale POLIȚIEI din județul IAȘI pentru siguranța cetățenilor

Dacă este sau Mihai Chirica perceput ca fiind un primar serios și dedicat proiectelor Iașului va stabili electoratul

Primarul a ales singur să își testeze aprecierea de care se bucură în rândul electoratului ieșean cu prilejul acestui tur de alegeri, ocazionat de schimbarea garniturii de europarlamentari. Susținându-l direct pe candidatul independent pentru europarlamentare George SIMION, Chirica se cotează indirect, pentru că rezultatul acestui candidat depinde în proporție covârșitoare de susținerea – atât financiară cât și mediatică, a primarului de Iași.

Prin urmare, atât Chirica cât și cei care îl curtează politic își vor putea face calcule destul de precise după aflarea rezultatelor la europarlamentare.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ