Share

O femeie din Galați a fost ucisă de concubin pentru că i-a satisfăcut prietenul de pahar

Concubinul său, un bărbat de 55 de ani a omorât-o pe cea care i-a dăruit doi copii, după ce a văzut-o în timp ce întreținea relații sexuale cu un amic, chiar în fața lui.

Magistrații Tribunalului Galați l-au trimis în judecată pe bărbatul care și-a omorât partera de viață, împreună cu care avea doi copii, scrie Adevărul. Marin Lungu trăia în concubinaj de 28 de ani cu Maricica Huțanu, iar amândoi obișnuiau să consume alcool în exces.

Citeste si   TAROM introduce zboruri directe IAȘI-CONSTANȚA începând cu 24 IULIE

Pentru că nu aveau un loc de muncă stabil, aceștia munceau în folosul comunității pentru a putea încasa ajutorul social. Acolo, concubinii l-au cunoscut pe Georgel Lungeanu, alături de care au consumat băuturi alcoolice cu nemiluita pe 3 ianuarie 2018.

Din cauza băuturii, Marin Lungu a adormit, iar concubina sa a fost de acord să întrețină relații sexuale cu prietenul de pahar care adusese la chef doi litri și jumătate de vin.

Citeste si   Senator PSD Vasile TOMA: "Vom circula pe AUTOSTRADA Unirii...peste 80 de ani!"

Potrivit anchetatorilor, actul sexual a avut loc chiar în fața concubinului care s-a trezit din beție și i-a surprins pe cei doi în fapt.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ