Share

Anul acesta au fost aduse la Iași, spre închinare, moaştele Sfintei Mari Mucenițe Tecla, de la Mănăstirea Neamţ

Acești creștini veniți din Vaslui, Bârlad și Constanța au recunoscut că au fost tratați de boli diferite datorită Sfintei Cuvioase Parascheva.

 

Dumnezeu este acelaşi „ieri şi azi acelaşi şi în veci” (Evrei 13, 8). Viaţa noastră, existenţa noastră se află în mâinile Lui. Având încredere desăvârşită în El, nu doar să strigăm, ci să şi trăim acel: „Pre noi înşine şi unii pe alţii şi toată viaţa noastră lui Hristos Dumnezeu să dăm”.

Citeste si   BURSE pentru 40 la sută dintre STUDENȚII de la USAMV IAȘI
Acești creștini veniți din Vaslui, Bârlad și Constanța au recunoscut că au fost tratați de boli diferite datorită Sfintei Cuvioase Parascheva

Aşa se schimbă şi sufletul. În momentul în care primim în inimă cuvântul lui Dumnezeu, cu toată convingerea şi cu tot cutremurul, în momentul în care sufletul se îndreaptă către Dumnezeu cu o râvnă deosebită, aşa cum a venit tânărul la Hristos – ştiind însă mai mult decât el, ştiind care este mântuirea, cunoscând iconomia divină, bunătatea lui Hristos, cunoscând Tainele Bisericii care ne ajută să ne mântuim –, din clipa aceea începe  transformarea.

Citeste si   5.343 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ