Penitenciarul Iași, prin Serviciul Asistență Psihosocială, în colaborare cu Asociația E-Team Psychology și cu Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza“din Iași organizează în perioada 03 – 05 mai 2019, începând cu ora 09.00, la sediul Universității “Alexandru Ioan Cuza“din Iași, în sala Aula Magna “Mihai Eminescu” , la cea de-a doua ediție a Conferinței Naționale de Psihologie Penitenciară.

Organizarea acestui eveniment național se va derula pe parcursul a trei zile, în perioada  și va constitui un bun prilej de a aduce împreună specialiștii din domeniul sănătății mintale într-o abordare integrativă asupra creșterii diversității tehnicilor și intervențiilor psihoterapeutice, psihologice, dar și a altor ramuri tangente actului psihologic asupra ființei umane.

“Avem plăcerea să anunțăm organizarea celei de-a doua ediții a Conferinței Naționale de Psihologie Penitenciară, ce se va desfășura în perioada 3-5 mai 2019, în Iași. Acest eveniment este inițiat și continuat de către Penitenciarul Iași, prin Serviciul Asistență Psihosocială, în colaborare cu Asociația E-Team Psychology și cu Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza“ din Iași” a declarat Cătălina Balla – reprezentant Asociația E-Team Psychology.

Cuvinte cheie: amprente comportamentale, comportament non-verbal în penitenciar, tehnica poligraf, cybercrime, negociere in situații de criză, burnout, încărcare traumatică, sexualitate, adicții, psihologie operațională și lista continuă ….

A fost o provocare de a visa și a devenit realitate prin dorința noastră de ”rupe” barierele și astfel am ajuns acum să o numim tradiție. Prima ediție din anul 2018, a fost o ediție pilot, care, prin feed-back-urile oferite, dar și numărul participanților, poate fi considerată cu modestie, un succes în această arie de interes a psihologiei. Ne dorim ca de la o ediție la alta să șocăm pozitiv audiența prin tot ce se va întâmpla pe parcursul celor trei zile științifice.

Considerăm că această conferință reprezintă un bun prilej de a aduce împreună specialiștii din domeniul sănătății mintale într-o abordare integrativă asupra creșterii diversității tehnicilor și intervențiilor psihoterapeutice, psihologice, dar și a altor ramuri tangente calității actului psihologic asupra ființei umane” a mai precizat Cătălina Balla – reprezentant Asociația E-Team Psychology

Evenimentul este în curs de creditare la Colegiul Psihologilor din România, credite ce vor putea fi recunoscute în Comisia de psihologie clinică și psihoterapie și în Comisia de psihologie pentru apărare, ordine publică și siguranță națională.

Creditele vor fi oferite doar pe baza participării integrale la cele trei zile ale conferinței (acordarea creditelor este condiționată de prezența obligatorie, pe bază de semnătura, la toate cele cinci secțiuni ale evenimentului)
Diploma se ridică personal pe bază de semnătură, la sfârșitul ultimei secțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ