Share

Organizațiile pensionarilor au anunțat marți că intenționează să organizeze manifestații de stradă la 1 septembrie, dacă Guvernul nu va respecta legea care prevede creșterea pensiilor. 

Preşedintele Federaţiei Naţionale a Pensionarilor din România, Preda Nedelcu, a decis să informeze opinia publică că va chema în instanță Guvernul României dacă la data de 1 septembrie nu va pune în aplicare prevederile Legii 127 care stabilește că valoarea punctului de pensie să fie de 1.775 lei.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ în județul SUCEAVA! La nivelul județului SUCEAVA se înregistrează un număr de 3936 de persoane declarate VINDECATE

Contactat de reporterii ziarului „Bună Dimineața Suceava”, directorul de la Casa de Pensii, Constantin Boliacu a declarat:

” Nu pot să va spun absolut nimic pentru că nu știu, noi facem servici la Casa de Pensii și conform legislației noi punem în aplicare legislația în vigoare.

Trebuie să așteptăm să vedem ce se întâmpla pentru că încă nu s-a pronunțat nimeni pe această temă. Ne subordonăm Guvernului și Parlamentului, depinde când promulgă o lege, iar atunci putem discuta. „

 

Citeste si   UPDATE GCS: 1.215 cazuri noi de COVID-19; număr total de îmbolnăviri - 63.762

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ