Share

La data de 3 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, începând cu luna mai 2018, prin intermediul unei rețele de socializare, o femeie de 67 de ani ar fi intrat în contact cu persoane necunoscute, care în discuţiile purtate s-ar fi prezentat sub diferite identităţi şi profesii nereale și ar fi indus-o în eroare în scopul de a le remite bani.  Astfel, în luna octombrie 2018, femeia ar fi virat 6.000 de euro în contul unui bărbat, de 32 de ani.

Citeste si   VIDEO l Zeci de HECTARE de legume din județul IAȘI distruse de GRINDINĂ! Neculai FEODOT: ”Recoltele rămase pe CÂMP au fost complet DISTRUSE”

În urma percheziției au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 3 decembrie a.c., bărbatul de 32 de ani a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

La data de 4 decembrie a.c., bărbatul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Citeste si   ADMINISTRATORII de firme vor fi OBLIGAȚI să urmeze cursuri de ANTREPRENORIAT dacă nu au studii ECONOMICE

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor și luptătorilor Serviciului de Acțiune Speciale din cadrul D.G.P.M.B.

Cercetările continuă.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ