„În perioada următoare vor fi arestări spectaculoase: Tăriceanu, Ion Iliescu și Traian Băsescu, cap de afiș”. DECLARAȚII care vor arunca în aer scena politică

0
Share

Jurnalistul Radu Moraru a dat peste cap scena politică cu anunturile facute. Acesta spune că Ion Iliescu ar urma să fie arestat în zilele ce urmează, declaratia a fost facuta in direct la RTV.

“Din documente si marturiile unor ofiteri reiese clar ca Armata a preluat friiele Romaniei incepind cu 22 Decembrie si a desfasurat operatiuni specifice, coordonate de la cel mai inalt nivel. Incepe sa se devoaleze „fenomenul terorist”. Ion Iliescu a fost deja anchetat de catre procurori si, in urmatoarele zile, poate fi saltat si aratat ca „trofeu”! Exista o strinsa legatura intre Operatiunile Armatei si Comandantul Suprem Ion Iliescu. Generalul Militaru e mort dar Ion Iliescu e viu. 26 de ani acest „tovaras” a fost protejat de catre Procurorii Generali ai Romaniei, fie ca s-au numit Botos sau Kovesi. Augustin Lazar a deschis Cutia Pandorei, se va lasa cu macel !”, a mai spus Radu Moraru, potrivit știripesurse.

Citeste si   Dosarul ANRP. Ani grei de închisoare pentru fosta șefă a instituției, omul de afaceri Horia Simu și deputatul fugar Attila Gabor

Acesta a continuat declarațiile incredibile, spunând că nu doar Ion Iliescu ar urma să fie luat de poliție, ci și Călin Popescu Tăriceanu și fostul președinte, Traian Băsescu.

“În perioada următoare vor fi arestări spectaculoase. Tăriceanu, Ion Iliescu, Traian Băsescu, Se încearcă de foarte multă vreme. E foarte probabil că nu vor ezita când vor crede că au suficiente probe. E nevoie să dea lovituri spectaculoase pentru a atenua din acuzaţiile doamnei Kovesi sau a domnului Coldea. “, a mai spus Moraru.

Citeste si   Strămutarea dosarului baronului Mircea Cosma, cerută de DNA Ploiești pe motiv de posibilă imparțialitate a judecătorilor, RESPINSĂ de Curtea de Apel Ploiești

Sursa: Stiripesurse


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ