Share

Reținut de polițiști pentru conducere unui vehicul fără permis de conducere

La data de 9 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Iaşi au oprit pentru control, pe raza municipiului Iaşi, un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Iaşi.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Citeste si   Camelia GAVRILĂ, Mihai CHIRICA și trecutul POLITIC pe care-l vor UITAT

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

La data de 10 august a.c., acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, faţă de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile

Cercetările continuă.

Depistată conducând un auto, având permisul de conducere reținut

La data de 8 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi au depistat o femeie de 58 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Iaşi, având permisul de conducere reţinut.

Citeste si   Din 22 SEPTEMBRIE DAJ a început plata ajutorului de MINIMIS către APICULTORII IEȘENI

De asemenea, în urma testării acesteia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 10 august a.c., femeia cercetată pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore.

Citeste si   Nou FOCAR de COVID-19 în MIROSLAVA! 11 persoane au fost testate POZITIV

La data de 11 august a.c., aceasta va fi prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Cercetările continuă.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ