Share

”Noi, personalul medical demis de la Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi, aducem la cunoştinţa tuturor unităţilor sanitare din judeţul Iaşi că suntem la dispoziţia acestor structuri medicale”

În timp ce în toate spitalele din țară este nevoie de personal medical și sanitar, la Institutul de Psihiatrie Socola din Iași au fost concediați 82 de oameni.

În urma concedierii, asistenții au transmis un comunicat de presă în care precizează că doresc să se implice și sunt pregătiți pentru a fi în prima linie pentru combaterea de COVID -19.

Citeste si   Doctorandă a USAMV IAȘI oferă CONSULTANȚĂ personalizată online micilor FERMIERI

Suntem pregătiţi să fim în prima linie COVID-19 şi suntem pregatiţi să fim alături de cei ce au nevoie de noi în lupta cu noul coronavirus.

În astfel de momente grele, în care conducerea instituţiei nu doreşte implicarea noastră în actul medical, procedând la “dizolvarea noastră” printr-o simplă decizie, noi, aceşti debutanţi medicali, dorim să ne implicăm mai mult.

În consecință, dorim o implicare activă in viața medicala a comunităţii şi tocmai de aceea dorim să fim luaţi în considerare pentru a intra în rândurile celor care trebuie să fie alături  de populaţia afectată.

Facem un apel la autorităţile cu factor de decizie, cu precizarea că pe lângă faptul că ne dorim statutul câştigat corect prin concurs, vrem să participăm alaturi de colegii noştri la lupta împotriva acestei pandemii.

În cele prezentate, nu vrem decât să asiguram comunitatea că suntem alături de colegii noştri din sistemul medical şi că vrem să le fim alături în orice situaţie”, se arată în comunicatul transmis de către asistenții medicali demiși de la Institutul ”Socola” Iași.

Citeste si   SPECIALIȘTII olandezi se vor implica în redactarea STRATEGIEI de MOBILITATE URBANĂ

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ