VIDEO Peste 10.000 de IEŞENI au participat la MANIFESTĂRILE celebrate de 1 DECEMBRIE

0
Share

Aproximativ 10.000 de ieşeni au înfruntat vremea nefavorabilă pentru a asista la manifestările ocazionate de celebrarea Zilei Naţionale a României.

Posted by Stiri Buna Dimineata on Freitag, 1. Dezember 2017

Spre deosebire de ceilalţi ani, manifestările au avut loc manifestări pe bulevardul Anastasie Panu, fiind vorba despre un spaţiu vizual mult mai generos decât cel din Piaţa Unirii, locul paradelor din anii trecuţi.

Manifestările de 1 decembrie s-au desfăşurat la Iaşi, fără ca vreun reprezentant al Guvernului să fie prezent în teritoriu. Astfel, politicienii locali s-au putut desfăşura la scenă deschisă, fiecare etalându-şi ideile.

Posted by Stiri Buna Dimineata on Freitag, 1. Dezember 2017

„Avem nevoie de oameni care au verticalitate, oameni care în fiecare zi se gândesc la binele românilor. Nu avem nevoie de oameni care să modifice legile noaptea, care să dea coduri fiscale ce ne afectează pe noi, autorităţile locale, dar şi pe cetăţenii acestui stat.

Ţara are nevoie de oameni care trebuie să pună umărul la demnitatea de a fi români, de acei oameni care trebuie să ne reprezinte cu cinste în Europa şi peste tot în lume”, a declarat primarul Iaşului.

Pe scena amplasată în centrul Iaşului nu au urcat doar autorităţile şi parlamentarii, ci şi reprezentanţi ai mediului de afaceri ieşean şi ai elevilor olimpici.

Citeste si   BULETIN INFORMATIV – 22.09.2020

“1 DECEMBRIE 1918 a făcut ca România să devină unită şi respectată, iar istoria a demonstrat că acest moment a deschis drumul către o perioadă de modernizare a ţării. Misiunea noastră este să contribuim în mod concret la dezvoltarea României şi să asigurăm servicii publicii mai bune şi prosperitate fiecărui român.

Centenarul Marii Uniri va fi nu doar un moment de marcare a istoriei, ci un punct de reper pentru punerea identităţii naţionale“, a declarat Marian Şerbescu, Prefectului Municipiului Iaşi.

Posted by Stiri Buna Dimineata on Freitag, 1. Dezember 2017

 

Citeste si   La UAIC va fi CONSTRUIT un nou cămin STUDENȚESC

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ