FELICITĂRI Organizației Salvați Copiii din Iași! Peste 22.000 euro strânși într-o singură seară pentru copii săraci

0
Share

În data de 22 noiembrie, organizația neguvernamentală Salvați Copiii, Filiala Iași a organizat Gala Caritabilă „Zâmbet în dar” la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”.

Ediția a III a a Galei Zâmbet în Dar organizată pe data de 22 noiembrie 2017 la Teatrul Național “Vasile Alecsandri” Iași și-a propune să strângă fondurile necesare pentru a asigura derularea programului Școală după Școală copiilor din Municipiul Iași aflați în risc de abandon și neparticipare școlară.

Citeste si   SPITALUL MOBIL întâmpină noi PROBLEME! Marian GRIGORAȘ: „Îmi exprim MÂHNIREA față de DECLARAȚIILE făcute astăzi de dl. Maricel POPA”

Scopul acestui eveniment a constat în sprijinirea copiilor ce trăiesc în sărăcie extremă, încălcându-li-se astfel dreptulș la creștere și dezvoltare fizică normală.

Gala „Zâmbet în dar” a început cu mai multe momente artistice: Corul „Juniorii Operei” și balerinele de la Dance Sensation, urmat de un generos  Cocktail și de  licitație tăcută de obiecte și experiențe deosebite.

Citeste si   Iată CUM BLOCHEAZĂ directorul Virgil BABÂI dezvoltarea comunei DOBROVĂȚ!? S-au obținut 28 din cele 29 de AVIZE

După toate acestea, a avut loc spectacolul de teatru „Chirița în provinție” de Vasile Alecsandri, regizat de Ion Sapdaru cu o  distribuție de excepție.

Toate fondurile obținute în cadrul evenimentului  au fost folosite pentru a ajuta 120 de copii din cele trei centre educaționale ale organizației care provin din familii defavorizate și prezintă risc ridicat de abandon școlar.

Citeste si   Tânăr bănuit de distrugere, reținut de polițiști

S-au strâns fonduri în valoare de 22.000 Euro şi, astfel, a oferit asistenţă pentru 329 de copii ce au fost incluşi în programele Salvați Copiii.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ