Share

Examenul maturității a reprezentat în acest an o provocare atât pentru autorități cât și pentru absolvenții ciclului liceal. În contextul pandemiei, probele examenului de bacalaureat s-au desfășurat în condiții speciale, adaptate situației actuale.

Primele rezultate oficiale vor fi publicate astăzi până în ora 12:00

Contestațiile pot fi depuse astăzi în intervalul orar 16:00-19:00 și pe 1 iulie în intervalul orar 08:00-12:00. Contestațiile pot fi depuse în format fizic sau electronic iar notele finale vor fi afișate în data de 5 iulie 2020.

Citeste si   Zi IMPORTANTĂ pentru fostul primar NICHITA! Pe 16 iulie va afla dacă rămâne în LIBERTATE

În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educației și Cercetării, va publica listele oficiale exclusiv online iar elevii își vor identifica rezultatele cu ajutorul codurilor primite în ziua de 25 iunie.

Citeste si   Acțiuni ale poliției IESENE pentru siguranța cetățenilor

Este prima dată când se introduce acest sistem de examinare, notele vor fi afișate exclusiv online

Candidații din Iași își pot afla notele după diverse criterii. Aceștia pot căuta unitatea de învățământ la care au susținut probele, în județul Iași fiind 24 de localități în care au existat centre de examinare.

Citeste si   Senator PSD Vasile TOMA: "Vom circula pe AUTOSTRADA Unirii...peste 80 de ani!"

Având în vedere situația actuală din țară, Ministerul Educației și Cercetării a decis organizarea unei sesiuni speciale în perioada 29 iunie- 2 iulie.

Din fericire, ISJ Iași a declarat pe site-ul lor oficial faptul că: ”Niciun candidat nu a fost înregistrat cu temperatură peste 37,3 ̊ C la filtrul epidemiologic”. Astfel, la sesiunea specială de examinare vor participa doar absolvenții ce se aflau deja în carantină în momentul desfășurării probelor.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ