Share

Deputatul Movila (PMP) a solicitat AUDIEREA Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc în Comisia de Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților

Deputatul Petru Movilă, cel ce a inițiat legea ce prevede construcția Autostrăzii Iași-Târgu Mureș, a solicitat audierea Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc.

Nemulțumit de modul în care s-a intervenit până la acest moment, după aproape un an de la promulgarea legii, Petru Movilă cataloghează acțiunile Ministerului Transporturilor drept „o bătaie de joc” la adresa ieșenilor.

Citeste si   Control la AUR după o diferență de 1,44 de milioane de lei la banii cheltuiți în campania pentru alegerile parlamentare. Anunțul președintelui AEP

Am solicitat în Comisia de Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților audierea Ministrului Transporturilor pentru că legea pe care am inițiat-o nu se aplică conform textului. PSD-ul o aplică după bunul plac, pe bucăți.

Nu se face nici un pas înainte pentru autostrada Iași-Târgu Mureș, însă din păcate la Comisia de Transport în această perioadă Ministrul Răzvan Cuc și cei de la PSD nu au vrut să dea curs invitației, așteptând să vadă ce se întâmplă după Moțiunea de Cenzură.

Sper ca în prima săptămână, după Moțiunea de Cenzură, viitorul Ministrul Transporturilor să fie invitat”.

Citeste si   Tribunalul IAȘI clasat pe locul 4 în ierarhia tribunalelor din ROMÂNIA având cel mai mare volum de ACTIVITATE în 2020

La solicitarea unui punct de vedere cu privire la noua formațiune politică ”Împreună pentru Moldova”, Petru Movilă a declarat pentru redacția Bună Dimineața Iași că „Fiecare cetățean român este liber să se asocieze, să facă partide, important este rezultatul activității”.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ