Share

În cursul zilei de ieri (23.09.n.r.) președintele  Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a fost prezent pe drumul între Panaci și Bilbor unde se asfaltează tronsonul care a mai rămas.

Președintele a declarat că sucevenii trebuie să știe că în primul său mandat a făcut investiții pe bani europeni de 22 km iar în mandatul prezent se asfaltează 6 km și totodată este pregătită documentația pentru ultimii 3,7 km.

Profităm de vremea bună din această perioadă și cu bucurie anunț că se lucrează zi lumină aici între Panaci și Bilbor pentru a se asfalta tronsonul care a mai rămas.

Se lucrează la acest tronson de 6 km după care încep serpentinele pentru pasul Bilbor .

Sucevenii trebuie să știe că în primul meu mandat am făcut investiție pe bani europeni 22 de km, în acest mandat acum asfaltăm 6 km și avem bani și pregătită documentația pentru ultimii 3,7 km și acest drum de peste 40 de km de la Vatra Dornei iese undeva aproape de Toplița.

„Este o deschidere și o scurtătură cu avantaje excepționale pentru zona Vatra Dornei, pentru turism”

Dacă mă gândesc la distanța spre București de la Vatra Dornei va fi cu 110 km drumul mai scurt și mai important de atât este o zonă turistică cu un potențial uriaș care va fi pusă în valoare și mai bine. Este țara apelor minerale, zona cu domeniul schiabil unde zăpada rămâne cea mai lungă perioadă din an masivul munților Călimani, versantul nordic. Toată zona este mirifică, un mare câștig pentru județul Suceava, pentru investitori, pentru turism, dar și pentru cei care ne vor călca pragul în perioada următoare.”, a mai declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.


Share
Citeste si   Fotbal - Liga I: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Dinamo 2-0
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ