Share

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat astăzi (17.09.n.r.)Certificatele de urbanism pentru înființare sisteme de distribuție gaze naturale în comunele Adâncata și Hânțești.

Aceleași documente au fost emise în ultima perioadă și pentru comunele Forăști și Valea Moldovei sau pentru Zamostea, Zvoriștea (satele aparținătoare Zvoriștea, Șerbăuți, Dealu, Buda, Stânca și Slobozia) și Bălcăuți (satele aparținătoare Bălcăuți, Gropeni, Negostina) pentru studiu de fezabilitate și pentru autorizarea lucrărilor de construcții.

„Îi îndemn și pe ceilalți primari să depună proiecte pentru extinderea rețelei de gaze naturale. Spre Vatra Dornei se lucrează deja la construcția magistralei de gaze naturale iar în jurul Sucevei sunt multe localități care așteaptă gaz metan, mai ales că distanța până la magistrală nu este foarte mare și acum Guvernul dă fonduri pentru primăriile care vor să ducă gazul în localitățile lor. Avem în județul Suceava 37 de primării cu studiile de fezabilitate deja făcute.”, a declarat Gheorghe Flutur

Unul dintre principalele proiecte pentru perioada următoare va fi dublarea numărului de persoane din județul Suceava care să fie racordate la rețelele de gaze naturale.

Comandat de PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL-Organizația Județeană Suceava, Cod unic de mandatar financiar 21200012.


Share
Citeste si   A CONCURAT într-un SCAUN cu ROTILE și a CÂȘTIGAT medalia de aur la Campionatele Mondiale de Juniori la Culturism și Fitness! VEZI cine este suceveanul
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ