Share

Luni, 13 martie, a avut loc recepția Pieței Centrale din Municipiul Piatra-Neamț de către Compania Națională de Investiții de la constructorul SC Moldocor.

Compania Națională de Investiții va semna săptămâna aceasta protocolul de predare-primire a obiectivului de investiții, iar vineri, Consiliul Local al Municipiului Piatra-Neamț poate prelua Piața Centrală pentru a o preda administratorului. Acest lucru înseamnă că până la sfârșitul lunii martie Piața Centrala ar putea fi redeschisă, Municipiul Piatra-Neamt.

Dragoș Chitic :

,,Mă bucur că în ultimele luni toți factorii implicați s-au mobilizat exemplar pentru a finaliza Piața Centrală, un obiectiv important pentru locuitorii municipiului Piatra-Neamț.
Fac apel către consilierii locali să dea dovadă de responsabilitate pentru a nu întârzia redeschiderea Pieței Centrale. Îmi doresc sa aducem o bucurie cetățenilor din Piatra-Neamț, în prag de sărbători.”


Share
Citeste si   UPDATE la bilanțul coronavirus România, 27 iunie. 325 de noi cazuri. Au fost efectuate mai mult de 12.000 de teste în ultimele 24 de ore
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ