Share

După data de 15 mai a fost posibilă redeschiderea mai multor piețe agroalimentare din Iași, însă după anumite reguli clare de protecție împotriva noului Coronavirus. De asemenea, Primăria Iași a permis și posibilitatea de redeschidere a piețelor de weekend și a pieței de animale de mici dimensiuni și pasări.

Evident că aceleași măsuri de protecție vor trebui respectate și în aceste locuri, având în vedere faptul că sute de romani se îmbolnăvesc cu acest virus zilnic

Însă măsurile de relaxare din ultimul timp au permis redeschiderea pieței de animale mici și pasări din cartierul Dacia.

Citeste si   Beatrice Mahler, Institutul „Marius Nasta”: „Decembrie este o lună de risc privind infecţia cu Covid-19”

Astfel, conform noilor strategii economice pe care și le-au făcut comercianții, piața de animale s-a redeschis în weekend-ul acesta la Iași. Mai exact ieri a fost prima zi în care acest loc a putut primi iar cumpărători iar de acum încolo acest lucru va fi posibil în fiecare duminică, adică exact la fel ca și până înainte de instaurarea stării de urgență.

Citeste si   Bucuria Crăciunului rămâne aceeași! PALAS ți-a pregătit mii de CADOURI în valoare de 18.000 de euro

Comercianții vând aici atât animale precum pești, iepuri, hamsteri, pui de rață/gâscă/găină, cât și hrana aferentă pentru acestea iar prețurile sunt accesibile tuturor.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ