Share

În mesajul transmis atât contracandidaților săi, cât și alegătorilor, Piedone, fost primar al Sectorului 4, transmite că ”oamenii nu mai pot fi mințiți și ignorați”. 

”În timp ce marile partide se opun vehement pentru renumărarea voturilor la Sectorul 1 si la Sectorul 2, la Sectorul 5 solicită renumărarea. Pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Hotărați-va, domnilor. Ori e albă ori e neagră!Nu încercați să vă bateți joc de votul cetățenilor. Oamenii au ales! Este un drept constituțional! Învătați să pierdeți și întrebați-vă de ce locuitorii din Sectorul 5 nu v-au votat! Oamenii nu mai pot fi mințiți și ignorați!Nu există temei legal pentru renumărarea voturilor de la Sectorul 5, cum nu a existat nici la Sectoarele 1 și 2. Președinții de secție pe care i-au pus partidele au semnat procesele verbale dupa încheierea numărătorii. Deci acum vă contestați singuri!”, scrie Piedone, pe Facebook. 

Citeste si   Ludovic ORBAN își plasează un ”gardian” în coasta lui Mihai CHIRICA și Costel ALEXE! Alexandru KOCSIS a prins loc ELIGIBIL pe lista de candidați pentru Camera Deputaților a PNL IAȘI

Fostul edil i-a asigurat pe locuitoriii din Sectorul 5 că rezultatul va fi același chiar dacă se vor renumăra voturile.”Oameni buni, locuitori ai Sectorului 5, nu vă lăsați descurajați! Eu, Cristian Popescu Piedone sunt primarul vostru și împreună vom aduce la lumină acest sector ignorat de primarii din ultimii 30 de ani”, a mai scris Piedone. 

Citeste si   Ce planuri are premierul Orban după alegeri pentru locuitorii din județul Ilfov

Citește și Cristian Băcanu cere renumărarea voturilor în Sectorul 5

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ