Share

De exemplu, cei care au calități de lider, își doresc succes și admirație în tot ceea ce fac vor alege ametistul, piatra bogăției, a sobrietății. La cealaltă extremă se află zirconiul, piatra semiprețioasă care inspiră optimism, pace interioară și protecție asupra relelor. 

Dacă îți dorești o bijuterie care să aibă atașată o piatră semiprețioasă, trebuie să știi că bradul Metaphora are o varietate de modele care te vor inspira cu siguranță. În cazul în care vei vrea să faci alegerea în funcție de semnificația pe care piatra o poartă, te invităm să descoperi în articolul de astăzi care sunt cele mai îndrăgite pietre semiprețioase și lucrurile pe care acestea le simbolizează:

Ametist

Ametistul îi reprezintă pe cei puternici, este piatra liderilor, a celor care caută succesul și admirația în orice ar întreprinde. Piatra simbolizează atât bogăția materială, cât și pe cea spirituală, de tipul fericirii și al sincerității. Printre cele mai importante persoane din lume care poartă ametist se regăsesc episcopii și membrii Casei Regale Britanice.

Citeste si   Dieta controversată a lui Naomi Campbell

Zirconiu

Zirconiul este piatra semiprețioasă care oferă protecție, care ferește pe oricine o poartă de spiritele rele și, în general, de tot ce este negativ. Această piatră simbolizează înțelepciunea: se spune că aceia care aleg să poarte zirconiu vor fi feriți de ghinioane și vor avea parte de înțelepciune și pace în viața de zi cu zi. 

Sidef

Sideful are culoarea nisipului, iar principala sa caracteristică este aceea că inspiră liniște interioară, pace în minte și în sufet. Se spune că atunci când ai o decizie importantă și dificilă de luat, este bine să porți sidef, care te ajută să-ți găsești echilibrul, să te concentrezi și să crezi în tine. Asemenea culorii cristaline, sideful mai semnifică puritate și inocență. 

Citeste si   Kylie Jenner e furioasă. Forbes a decis să-i retragă titlul de miliardară

Turcoaz

Bani, succes și dragoste – iată principalele lucruri pe care le atrag cei care poartă turcoaz, piatra semiprețioasă care simbolizează, încă din cele mai vechi timpuri, fericire supremă, prosperitate materială și speranță. Faraonii egipteni obișnuiau să aibă ținute împodobite cu bijuterii cu turcoaz, piatră despre care se mai spunea adesea și că are puteri vindecătoare.

Morganit

Semnificația morganitului vine din cele mai vechi timpuri, pe când era simbolul dragostei și al prosperității. Legenda spune că această piatră semiprețioasă era adorată de toți îndrăgostiții, căci cei care o purtau erau veșnic credincioși unul celuilalt. Din acest motiv, morganitul mai este numit și „piatra iubirii divine”. 

Citeste si   Trucul folosit de prințesa Diana ca să iasă fabulos în fotografii

Citrin

Citrinul este piatra semiprețioasă care îți redă starea de liniște, calmează gândurile rele și readuce optimismul în viață. Citrinul mai este denumit și „piatra comerciantului”, întrucât simbolizează și succesul și bunăstarea în afaceri.

Alege piatra semiprețioasă care se potrivește cel mai bine personalității tale. Atrage noroc, prosperitate, liniște interioară sau optimism purtând o bijuterie care îti va fi de folos și ca accesoriu de zi cu zi. 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ