Share

Fostul vicepreşedinte al PDL Gheorghe Ștefan a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani de închisoare cu executare

A recunoscut că a făcut trafic de influenţă şi şi-a folosit funcţia pentru a obţine ilegal bani pentru partid, în aceeaşi cauză fiind judecat şi fostul secretar general al PDL Vasile Blaga.

Instanţa a dispus confiscarea de la Gheorghe Ștefan a sumei de peste 1,6 milioane de euro. Gheorghe Stefan execută din octombrie 2016 pedeapsa de şase ani de închisoare primită în dosarul “Microsoft”, scrie News.ro.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au respins ca nefondat apelul lui Gheorghe Ștefan, astfel că acesta rămâne cu pedeapsa primită în ianuarie 2017 la Tribunalul Bucureşti, de trei ani de închisoare.


CITEȘTE ȘI …

METEO: Codul galben și portocaliu de precipitații abundente a pus autoritățile ieșene pe jar


Gheorghe Ștefan a fost judecat în baza acordului de recunoaştere a faptelor încheiat cu procurorii în dosarul finanţării ilegale a PDL.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ