Share

Cu mai puțin de două săptămâni înainte de ziua alegerilor, Guvernul PNL s-a gândit să ofere mită electorală din fondul de rezervă pe care îl are la dispoziție, transformând acest fond care trebuie folosit în situații excepționale, în pușculița electorală a PNL.

Din ce știm până acum de la Guvernul Orban, bani pentru educație nu sunt, bani pentru alocații nu sunt, bani pentru pensii nu sunt, bani pentru achiziția de măști gratuite pentru personalul didactic și elevi nu sunt, dar când vine vorba să mai atragi câțiva primari de partea ta ca prin intermediul lor să mai câștigi niște voturi se găsesc atât soluții, cât și bani. Prin asta putem explica și de ce cei 9 foști primari PSD din județul Suceava au ales să treacă la PNL: ca să fie răsplătiți. Și răsplata a venit odată cu această alocare de bani guvernamentali, comunele Frumosu, Moara, Ulma, Frasin, Stulpicani, Ostra, Stroiești, Păltinoasa și Valea Moldovei primind sume mai mari decât majoritatea comunelor conduse de primari rămași loiali partidului nostru.

Citeste si   (P) Gheorghe FLUTUR: ”Proiectul ”Drumul lui Ștefan cel Mare” este parte din ”Programul Ștefanian” al Consiliului Județean SUCEAVA”

Considerăm că aici este mâna dlui Flutur care prin astfel de practici crede că va mai crește electoral datorită voturilor aduse de foștii edili. Poate primarii în cauză sunt mulțumiți de ce au obținut, dar locuitorii județului Suceava nu uită că tot el se face vinovat de moartea a peste 200 suceveni de Covid-19, de distrugerea imaginii județului nostru pe plan național, de distrugerea economiei locale. Din cauza acestor probleme, mandatul următor sigur nu este despre hore și festivaluri unde domnia sa excelează, ci despre administrație publică. Din aceste motive, de pe 27 septembrie, sucevenii îl vor trimite acasă.

Citeste si   VIDEO l (P) Președintele Consiliului Județean SUCEAVA, Gheorghe FLUTUR: ”Mi-am propus să PROMOVEZ tinerii și ANTREPRENORII”

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- Organizația Județeană Suceava, Cod unic de mandatar financiar 21200019


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ