Share

În atenția cadrelor didactice care doresc să organizeze programări cu grupurile de elevi pentru vizionarea de spectacole documentare de astronomie la Planetariul Muzeului „Vasile Pârvan” din Bârlad, Județul Vaslui, cu prilejul Programului Educațional „Școala Altfel”, în perioada 28 Februarie 2017 – 31 Martie 2017.

„Călătorie spre un Miliard de Sori"

În atenția cadrelor didactice care doresc să organizeze programări cu grupurile de elevi pentru vizionarea de spectacole documentare de astronomie la Planetariul Muzeului „Vasile Pârvan” din Bârlad, Județul Vaslui, cu prilejul Programului Educațional „Școala Altfel”, în perioada 28 Februarie 2017 – 31 Martie 2017.Programul Planetariului Muzeului „Vasile Pârvan” din Bârlad, este de Marți până Sâmbătă (inclusiv).Orele de difuzare a spectacolelor documentare de astronomie sunt: 11.00, 13.00 și 15.00.Proiecțiile în planetariu vor avea loc pentru minim 20 de persoane și maxim 39 de persoane, cu programare.Prețul biletului este de 4 lei/persoană.Săptămâna 07 Martie 2017 – 11 Martie 2017„Călătorie spre un Miliard de Sori”Spectacol documentar de astronomie pentru elevii de liceu, studenți și publicul largDublat în Limba RomânăDurata: 30 minuteDescrierea spectacolului:De-a lungul timpului, măsurătorile 3D în spațiu au fost imposibile și galaxia noastră Calea Lactee a rămas un adevărat mister. Sateliții de azi pot măsura distanțele dintre stele la o precizie incredibilă și ne face să înțelegem structura și dimensiunea galaxiei noastre. Dar, cum tehnologia și știința n-au reușit s-o facă până acum? „Călătoria spre un Miliard de Sori” ne va călăuzi prin timp și istorie, explică tehnologiile de bază de cartografiere stelară și ne va duce într-o călătorie fascinantă de-a lungul numeroaselor caracteristici ale Căii noastre Lactee. O aventură care-ți taie respirația – legată de lansarea misiunii spațiale Gaia (ESA) la sfârșitul anului 2013 – susținută de peste 30 de planetarii și de Agenția Spațială Europeană (ESA).Telefon programări: 0335.428.808 – de Marți până Duminică (inclusiv), de la 08.00 la 16.00;Adresa: Strada „Marcel Guguianu” nr. 4, Bârlad, Judeţul Vaslui;Website: https://astrobarlad.wordpress.comProgramul afișat nu este obligatoriu!Grupurile de vizitatori pot alege la cerere un alt spectacol documentar de astronomie în afara celui difuzat în săptămâna 07 Martie 2017 – 11 Martie 2017, după cum urmează:„Două mici bucăți de sticlă – miracolul telescopului”;„Galaktos”;„Atingând marginea Universului”;„Cursa spre Pământ”;„ALMA (Atacama Large Millimetre Array)”;„Tărâmul Luminii”;„Sistemul Solar; Planetes en Vue”Vă așteptăm cu drag să ne vizitați!

Geplaatst door Planetariul şi Observatorul Astronomic al Muzeului "Vasile Pârvan" Bârlad op zaterdag 4 maart 2017

Programul Planetariului Muzeului „Vasile Pârvan” din Bârlad, este de Marți până Sâmbătă (inclusiv).
Orele de difuzare a spectacolelor documentare de astronomie sunt: 11.00, 13.00 și 15.00.
Proiecțiile în planetariu vor avea loc pentru minim 20 de persoane și maxim 39 de persoane, cu programare.
Prețul biletului este de 4 lei/persoană.

Săptămâna 07 Martie 2017 – 11 Martie 2017

„Călătorie spre un Miliard de Sori”

Spectacol documentar de astronomie pentru elevii de liceu, studenți și publicul larg
Dublat în Limba Română
Durata: 30 minute

Citeste si   Incendiu de vegetaţie la ieşirea din municipiul Vaslui

Descrierea spectacolului:

De-a lungul timpului, măsurătorile 3D în spațiu au fost imposibile și galaxia noastră Calea Lactee a rămas un adevărat mister. Sateliții de azi pot măsura distanțele dintre stele la o precizie incredibilă și ne face să înțelegem structura și dimensiunea galaxiei noastre. Dar, cum tehnologia și știința n-au reușit s-o facă până acum?

„Călătoria spre un Miliard de Sori” ne va călăuzi prin timp și istorie, explică tehnologiile de bază de cartografiere stelară și ne va duce într-o călătorie fascinantă de-a lungul numeroaselor caracteristici ale Căii noastre Lactee. O aventură care-ți taie respirația – legată de lansarea misiunii spațiale Gaia (ESA) la sfârșitul anului 2013 – susținută de peste 30 de planetarii și de Agenția Spațială Europeană (ESA).

Citeste si   Incendiu de vegetaţie la ieşirea din municipiul Vaslui

Telefon programări: 0335.428.808 – de Marți până Duminică (inclusiv), de la 08.00 la 16.00;
Adresa: Strada „Marcel Guguianu” nr. 4, Bârlad, Judeţul Vaslui;

Website: https://astrobarlad.wordpress.com

Programul afișat nu este obligatoriu!

Grupurile de vizitatori pot alege la cerere un alt spectacol documentar de astronomie în afara celui difuzat în săptămâna 07 Martie 2017 – 11 Martie 2017, după cum urmează:

„Două mici bucăți de sticlă – miracolul telescopului”;
„Galaktos”;
„Atingând marginea Universului”;
„Cursa spre Pământ”;
„ALMA (Atacama Large Millimetre Array)”;
„Tărâmul Luminii”;
„Sistemul Solar; Planetes en Vue”

Citeste si   Incendiu de vegetaţie la ieşirea din municipiul Vaslui


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ