Share

PMP lansează www.solutiata.ro, un proiect de dialog civic, pentru a propune proiecte legislative, pe baza soluțiilor oferite de români, în diverse domenii de activitate ca: economie, agricultură, sănătate, educație, turism, mediu, ș.a.

România are nevoie de fiecare dintre noi, de soluții concrete

Obiectivul campaniei este să colecteze și să pună în dezbatere soluțiile propuse de români. Găsim împreună cele mai bune soluții și le integrăm într-un plan de măsuri care trebuie implementate în perioada imediat următoare.

Citeste si   GCS: Încă trei persoane infectate cu noul coronavirus au murit; numărul total al deceselor - 1.299

După criza de sănătate ne vom lovi, inevitabil, de o criză economică, iar românii așteaptă decizii curajoase

Decidenții au responsabilitatea de a căuta soluții spre a salva locurile de muncă, pentru a relansa economia, agricultura, turismul și alte domenii puternic afectate de criza coronavirus.

Pentru a reclădi România este necesară o fundație solidă, construită din educație, cercetare, un sistem medical bine pus la punct și un mediu înconjurător în care să respirăm un aer curat.

Citeste si   Vești bune pentru FERMIERII SUCEVENI! Se pot depune ONLINE cereri la APIA!

Fiecare român, în domeniul său de activitate are deja o idee, o propunere, o soluție pe care o vede aplicabilă în această perioadă

De aceea, am creat platforma www.solutiata.ro. Pe această platformă, invităm românii să-și prezinte sugestiile, inițiativele, soluțiile pe care le consideră potrivite pentru a sprijini România în combatarea crizei.

Fiecare opinie contează, fiecare soluție este importantă, fiecare sfat va fi apreciat și analizat de experții noștri

Cele mai bune sugestii vor fi propuse spre legiferare în Parlamentul României sau  prezentate Guvernului României spre a fi adoptate ca parte a pachetului de măsuri anticriză. Patriotismul înseamnă fapte!

Citeste si   GCS: Încă opt persoane infectate cu noul coronavirus au murit; numărul total al deceselor - 1.296

România are nevoie de tine! Spune soluția ta pe www.solutiata.ro


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ