Share

PNL a cerut Camerei Deputaţilor să clarifice dacă Liviu Dragnea a avut un mandat de reprezentare a instituţiei şi cine a acoperit cheltuielile vizitei, a declarat vineri deputatul PNL Cătălin Predoiu, afirmând că liberalii vor primi un răspuns la următoarea şedinţă a Biroului Permanent.

“Astăzi în şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor am solicitat în numele Grupului Parlamentar PNL să se clarifice dacă domnul Dragnea a avut un mandat de reprezentare din partea Camerei Deputaţilor cu ocazia vizitei pe care a desfăşurat-o în SUA între 17 şi 21 ianuarie (…) şi dacă a făcut uz de această calitate, cine a acoperit aceste cheltuieli”, a declarat vicepreşedintele Camerei, Cătălin Predoiu, la finalul şedinţei Biroului Permanent.

Citeste si   Ludovic Orban, despre AMÂNAREA alegerilor parlamentare: "Dacă sunt respectate regulile nu avem un risc suplimentar în răspândirea virusului”

Liberalii vor primi clarificări în următoarea şedinţă a Biroului Permanent, a mai spus Predoiu.

“Am stabilit ca această discuţie să aibă loc la viitorul Birou Permanent al Camerei Deputaţilor, când vom primi şi răspunsurile din partea preşedintelui Camerei Deputaţilor şi a staff-ului instituţiei. (…) Vrem să vedem care este acest adevăr. Nu plecăm cu rea credinţă la această discuţie şi nici nu facem procese de intenţie, dar ne facem datoria să contribuim la transparenţa funcţionării Camerei Deputaţilor”, a spus Predoiu, afirmând că nu a existat o poziţie ostilă în şedinţa Biroului Permanent.

Citeste si   Președintele PSD nu-și dorește suspendarea președintelui în plină pandemie COVID

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ