Share

 

Liberalii au numit, în cadrul ședinței Biroului Executiv Național de luni, noii președinți interimari în filialele care au pierdut alegerile locale din țară. Astfel, au fost schimbate conducerile de la Bacău, Brăila, Ialomița, Hunedoara, Satu Mare și Timiș.

„Am luat decizia de a numi noi președinți interimari în filialele unde au fost dizolvate birourile permanente județene, respectiv la Bacău, unde Viorel Miron a fost desemnat de către BExN să fie noul președinte interimar al PNL Bacău, la Brăila, unde Cătălin Boboc a fost desemnat de BExN să fie noul președinte interimar al PNL Brăila, la Ialomița, unde noul primar al Sloboziei a fost desemnat de colegii mei noul președinte interimar al PNL Ialomița, la Hunedoara, unde Vetuța Stănescu a fost desemnată președinte interimar PNL Hunedoara. La Satu Mare avem un coleg tânăr care a fost numit președinte interimar PNL Satu Mare, Adrian Cozma. La Timiș, președintele CJ proaspăt ales a fost desemnat președinte interimar al PNL Timiș.

Citeste si   Prefectul de Bistrița-Năsăud, în izolare acasă. Soția sa este infectată cu noul coronavirus

Colegii vor merge în teren și vor pregăti alegerile parlamentare, respectiv perioada de precampanie și perioada de campanie”, a mai anunțat, luni, Robert Sighiartău, secretarul general al PNL.

Săptămâna trecută, la trei zile de la alegerile locale, liberalii au avut o primă ședință. Mai mulți șefi de filiale – Ionel Palăr (Bacău), Cristinel Romanescu (Buzău), Adrian Albu (Satu Mare), Tinel Gheorghe (Ialomiţa) Alexandru Dănăilă (Brăila) și Lucian Heiuș (Hunedoara) – au demisionat din funcție în timpul ședinței. Înaintea ședinței, Nicolae Robu, șef PNL Timiș, a anunțat că părăsește conducerea filialei după înfrângerea din alegerile locale. La prima ședință, Ludovic Orban a anunțat că PNL nu va face niciun fel de alianță cu PSD. Astăzi, 5 octombrie, liberalii au parafat protocolul de colaborare cu cei de la PMP.

Citeste si   VIDEO Alexandru Rafila a rămas fără aer în timp ce prezenta programul pe Sănătate al PSD, în sala în care a leșinat Marcel Ciolacu

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ