Share

Iţele afacerilor imobiliare ilegale din Iaşi, care au stâlcit faţa oraşului nostru, care au dat peste cap traficul oraşului, care au distrus spaţiile verzi, care au făcut aerul să fie irespirabil şi care, în unele cazuri, au prejudiciat patrimoniul oraşului nostru, încep să iasă încet-încet la lumină, a declarat Marius Bordea, consilier PNL IAȘI.

Consilierii de la PNL se opun „hoţiei din Primăria Iaşi, mafiei imobiliare care gravitează în jurul Primarului, controlată, pare-se, de patronii unui ziar local de santaj, condamnaţi deja de justiţie pentru acest tip de infracţiune”, a declarat în comunicat Marius Bordea.

Citeste si   Rezultate parțiale alegeri locale 2020. BEC, date OFICIALE pentru București. Situația la Primăria Generală și la sectoare

În mai multe rânduri liberalii, au vorbit „despre contractul de asociere în participaţiune dintre Primăria Iaşi şi S.C. Delta Press Investement S.R.L. pentru terenul de 1351 mp în Sărărie 202, proprietatea Municipalităţii, care este extrem de păgubos pentru oraş. Această din urmă firmă a cesionat dreptul de utilizare al terenului către S.C. Global Impex Distribution S.R.L., o firmă ce are aceeaşi familie de acţionari şi administratori. Din păcate, primarul Chirica, care este captiv influenţei acestei familii, refuză să rezilieze acest contract, deşi are toate argumentele legale”, a mai completat Marius Bordea.

Cei de la PNL, vor prezenta contractul de cesiune dintre S.C. Delta Press Investment S.R.L. si S.C. Global Impex Distribution S.R.L. se bazează pe un fals grosolan.

Citeste si   Liderii PNL se întrunesc pentru a face analiza rezultatelor de la alegerile locale

Primarul Chirica, având toate aceste documente la dispozitie, cunoştea faptul că, în 2016, când a primit solicitarea pentru emiterea PUZ-ului pentru construcţia de pe terenul din Sărărie 202, toată documentaţia solicitantului era, de fapt, un fals grosolan, contractul de cesiune fiind, fără îndoială, un document antedatat, încheiat între două firme cu acelaşi acţionariat şi administratori, membri ai familiei Asimionesei”, conform comuncatului.

Citeste si   Lansarea proiectului „Centrul de Inovare şi Transfer Tehnologic – CITT MAVIS”

„Avem dovada unui nou fals din zona urbanismului ieşean, prin care consilierii municipali au fost din nou induşi în eroare, votând documente construite pe falsuri, instrumentate de oameni certati cu legea, si aprobate in complicitate cu conducerea Primăriei Iaşi”, potrivit comunicatului.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ