Share

La secțiunea vot pentru președintele Consiliul Județean Neamț, Mugur Cozmanciuc este creditat cu 46,4% din voturi, în timp ce contracandidatul PSD Ionel Arsene, președintele în funcție, nu ar obține decât 17,6%. 

Mai mult, aproape două treimi dintre nemțenii intervievați au o părere proastă despre faptul că Ionel Arsene mai candidează la o funcție publică, deși are dosar penal.

Citeste si   Monica Anisie: Am solicitat CNATDCU evaluarea celor peste 800 de teze de doctorat de la Academia de Poliție pentru a vedea dacă sunt sau nu plagiate

Andrei Carabelea, candidatul PNL la Primăria Piatra Neamț, conduce și el în sondaje, cu 44,2%, cu mai bine de 20% în fața contracandidatului Dragoș Victor Chitic (PMP).

La votul pentru Consiliul Județean Neamț și Consiliul Local Piatra Neamț, PNL ar obține peste 47% din sufragii, aproape cât urmatoarele trei forțe politice la un loc (PMP, PSD și USR Plus).

Citeste si   Dominic Fritz, validat definitiv ca primar al Timișoarei

Sondajul de opinie local din Municipiul Piatra Neamța fost realizat de INSCOP Research la comanda PNL – filiala Neamț.− Datele au fost culese în perioada 7-13 Septembrie 2020− Metoda de cercetare: anchetă sociologică pe baza unui chestionar− Eşantion: aleatoriu multistadial stratificat− Universul cercetării: populaţia rezidentă și neinstituţionalizată din Municipiul Piatra Neamț, cu vârsta de peste 18 ani− Reprezentativitate pe categoriile socio-demografice semnificative (sex, vârstă)− Metoda de colectare a datelor: interviuri față-în-față.− Volum eșantion: 500 chestionare, eroare maximă tolerată ±4.4%, interval de încredere 95% 

Citeste si   Iohannis, solidar cu victimele din ”Colectiv”. Ce va face vineri, la 5 ani de la tragedie

 

 

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ