Share

De la sedinta au lipsit consilierii PNL si PMP

În temeiul prevederilor art.94 alin.2 din Legea nr.215/2001 privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare a fost  convocat plenul Consiliului Judeţean Iaşi, în ședință extraordinară de plen, astazi 29 septembrie 2017. De la sedinta au lipsit consilierii PNL si PMP, care prin refuzul de a participa la intalnire au blocat un proiect important pentru judet.

“De dragul unui articol de presa, pentru a mai scrie ziarele despre ei si a vedea lumea ca exista, consilierii judeteni din PNL si PMP au decis sa nu se prezinte astazi la sedinta ce rezolva o problema de importanta majora a locuitorilor din Erbiceni si din zonele invecinate (modernizarea sectorului de drum comunal DC 140, km 0+000 – 7+250). Zeci de mii de persoane au acum de suferit din cauza tradarii unor alesi locali care reprezinta in Consiliul Judetean interesele oricui, mai putin a iesenilor. Consilierii I-au tradat din nou pe cei care i-au votat si i-au trimis in C.J. Este inadmisibil ca oamenii sa aiba de suferit datorita unor ambitii copilaresti. Cei din PNL si PMP au demonstrat inca o data ca nu le pasa de soarta iesenilor ci doar de interesul lor personal” a declarat Mircea Manolache – consilier judetean UNPR Iasi.

Organizatia UNPR Iasi considera inadmisibila lipsa nemotivata, a oricarui ales local, de la sedintele de consiliu. Orice consilier are una din optiunile de vot: pentru, impotriva sau abtinere. Cei ce refuza sa fie prezenti si boicoteaza sedinta, tradeaza votul celor care i-a trimis sa le reprezinta intersul. Interesul iesenilor nu poate fi reprezentat prin absenta.

Citeste si   Legile Puterii | Eugen Pîrvulescu, despre căderea fiefului Dragnea: ”Județul Teleorman este pregătit să scape de blestem”

Organizatia Judeteana UNPR Iasi

               29.09.2017


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ