Share

„PNL Timiș se delimitează de declarațiile domnului Ionuț Nasleu și dezaprobă total atât limbajul, cât și ideile vehiculate de acesta.(…) În conformitate cu statutul PNL, pentru astfel de declarații se prevede excluderea acestuia din partid, demersuri pe care le vom începe. Astfel de comportamente nu fac  cinste nimănui,” a anunțat președntele interimar al PNL, Alin Nica. 

Nasleu, omul de încredere al fostului primar liberal Nicolae Robu și director al societății Piețe SA din cadrul Primăriei, a postat miercuri un mesaj cu caracter antisemit și discriminatoriu la adresa noului primar, Dominic Fritz și USR PLUS, dar și a președintelui Klaus Iohannis. Mai mult, politicianul liberal a făcut comentarii agresive atât la adresa  minorităților sexuale, cât și a unor oameni pe care-i numește frustrați din spatele calculatorului, “papagali ascunși după tastatură”, genul de tocilari pe care el și alții ca el îi băteau în școală și le luau mâncarea, pentru că era “lucru normal înainte de “89”.

Citeste si   Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Apărare a Țării: Se pregătește strategia de vaccinare anti-COVID-19 în România

„Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci. Ne-am falsificat și manualele de istorie, în cărți i-am bătut pe toți! Real, i-am trădat pe toți și am plătit tribut, a mai scris Nasleu, potrivit pressalert.ro. În 2009, Nasleu, fost senator PRM, l-a părăsit pe Corneliu Vadim Tudor cu întreaga organizație de Timiș, pentru a migra la PNL.

Citeste si   Cele 4 obiective majore ale Planului Național de Redresare și Reziliență. Precizările ministrului Fondurilor Europene

În mai 2012, Naselu a ajuns, la propunerea PNL, în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, dar a fost demis după nici două luni, de către premierul de atunci, Victor Ponta.

Potrivit presei locale din Timișoara, omul de încredere al fostului primar Nicolae Robu, cunoscut și drept “mână lungă”, ar fi una dintre eminențele cenușii ale restituirilor ilegale, pentru care chiar fostul edil este inculpat într-un dosar penal a cărui judecare a început imediat după ce și-a pierdut mandatul. 

Citeste si   Tudose la "Legile Puterii": Dacă eram la Guvern, dădeam anunț că angajez medici la ATI cu 15.000 de euro pe lună

sursă foto: deBanat


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ