Share

PNL vrea să aducă gaze, locuri de muncă și putere de cumpărare în județul condus de PSD. “Mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliul Județean Teleorman și am speranța că pe 27 septembrie cetățenii cu drept de vot vor alege cu inima, cu sufletul și cu gândul la viitorului copiilor noștri. Am credința în suflet și în Dumnezeu că oamenii vor alege de data asta gândindu-se ce s-a intamplat timp de 30 de ani în județul Teleorman , săturându-se altfel de minciună, de ipocrizie și de dezastru,” a afirmat senatorul liberal Eugen Pîrvulescu. 

Citeste si   Legile Puterii | Eugen Pîrvulescu, despre căderea fiefului Dragnea: ”Județul Teleorman este pregătit să scape de blestem”

Demersul politicianului vine în contextul în care Teleorman este printre județele cu cei mai mulți șomeri. “Din păcate, suntem în fruntea clasamentului cu cea mai mare rată a șomajului din România, 7%, nu există infrastructură, nu avem alimentare cu gaz. Unde sunt acele locuri de muncă, și Adrian Gâdea și Liviu Dragnea se lăudau că vor fi mii de locuri de muncă, noi nu le vedema azi”, a afirmat Pîrvulescu.Chiar și înainte de pandemia de coronavirus, în Teleorman șomajul făcea ca buzunarele oamenilor să fie mai mult goale. Aproximativ 9.000 de teleormăneni trăiau din șomaj, iar alte câteva mii din ajutor social.

Citeste si   Marcel Ciolacu, după adoptarea rectificării bugetare: Am făcut dreptate pentru 5 milioane de pensionari. Sunt bani, deficitul bugetar nu va crește

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ