Share

Luni, 22 iunie, ora 22.00 a avut loc un incident la care a luat parte primarul Comunei Probota, Constantin Ticu Zamisnicu.

Mai exact, acesta a fost surprins de către localnici în timp ce demola un pod, spunând că îi este frică sa nu se inunde. Tot cetățenii s-au arătat indignați și au declarat că podul a fost scos fără motiv.

Nu se știe argumentul exact pe baza căruia a fost luată această măsură, motivele fiind neclare

Localnicii din Probota au declarat pentru reporterii Zirului ”Bună Dimineața Iași

A fost un pod pe unde se trecea, practic a izolat o parte din sat. Este și alt traseu dar practic se înconjoară. A scos podul, nu l-au interesat rugămințile cetățenilor de acolo iar peste pod nici măcar nu a dat apa, nu a fost inundat. Putem spune că a fost scos fără motiv”.

Podul era localizat între Probota și localitatea Perieni. Se știe faptul că există și alt drum dar acesta este cu 700 de metri mai departe decât podul: ”Există o rută ocolitoare pe care se circulă mai greu când plouă” declară un cetățean.

Citeste si   VIDEO - INTERVIU cu Iulian COZIANU, președintele Sanitas IAȘI: ”Angajații din domeniul SANITAR vor acționa în INSTANȚĂ AUTORITĂȚILE”

Primarul este acuzat că se afla în stare de ebrietate

A venit noaptea ca hoțul, băut, la ora 22:00, cu buzul, excavatorul. Toți localnicii de acolo l-am rugat să nu-l scoată că nu încurcă pe nimeni. El a spus că-i e frică de inundații dar n-a trecut apa peste pod. Nu l-a interesat că era băut, a scos podețul, nu ne-a spus când îl face, dacă îl face înapoi.” a declarat un localnic.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ