Share

Antrenorul echipei CSM Poli Iaşi, Flavius Stoican, a fost suspendat trei jocuri şi penalizat cu 2.900 de lei, după ce a fost trimis în tribună pentru proteste la adresa arbitrilor, la meciul de la Cluj-Napoca, disputat cu CFR, în etapa a XVII-a a Ligii I.

“În baza art. 53.1 şi 2 din RD, se sancţionează dl. Stoican Flavius (antrenor CSM POLI IAŞI) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 360 lei; În baza art. 67 din RD, se sancţionează dl. Stoican Flavius cu suspendare pentru trei jocuri şi o penalitate de 2.900 lei; În baza art. 45.1 din RD, se execută sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv trei etape suspendare şi o penalitate sportivă de 2.900 lei”, se arată pe site-ul LPF.

Pentru incidentele de la meciul Dinamo – FC Viitorul, din etapa a XVI-a a Ligii I, gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost sancţionată cu avertisment şi cu o penalitate de 5.000 de lei şi cu avertisment, informeaza news.ro

Citeste si   Tusimul din Judetul Iași este în continuă scădere

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ