Share

CSM POLITEHNICA Iași s-a alăturat CAMPANIEI ”Vis de Crăciun”

CSM Politehnica IAȘI s-a alăturat campaniei sociale inițiate de Ziarul ”Bună Dimineața” Iași, în colaborare cu Asociația Comunicare Socială. 

Campania vizează oferirea unui sprijin substanțial familiei Țibuleac din comuna ieșeană Voinești. Lipsa veniturilor a făcut ca familia Țibuleac, mama și copiii de 5, 10 si 15 ani să trăiască într-o biată cămăruță. Autoritățile și voluntarii au făcut primii pași pentru construirea casei, dar lucrările au fost sistate din lipsa fondurilor. Obiectivul final, de a le construi două camere, o bucătărie și o baie până de Crăciun, părea greu de atins, dar nu imposibil.

Citeste si   Turismul din Județul IAȘI continuă să fie AFECTAT grav de CRIZA sanitară: ”Sosirile ÎNREGISTRATE în structurile de primire TURISTICĂ în luna mai 2020 au însumat 1729 PERSOANE”

Prin implicarea activă a Ziarului ”Bună Dimineața” Iași și a comunității binevoitoare, materialele necesare acoperii casei au ajuns la nouă locuință. Lemnul, țigla și materialele auxiliare au fost duse la noua casă.

În cadrul meciului de fotbal care a avut loc marți (03.12.- n.r.), Politehnica IAȘI a dat piept cu vicecampioana României, FCSB. Cu prilejul acestui eveniment sportiv, managementul clubului Politehnica Iași, asigurat de Președintele Adrian Ambrozie a oferit un sprijin activ campaniei. În consecință promotorii campaniei sociale au putut proiecta pe stadionul ”Emil Alecsandrescu”, un videoclip de prezentare al acestui caz social. Atât filmul de prezentare cât și materialele informative distribuite pe stadion au făcut posibil ca cei peste 4000 de suporteri să primească informații concrete despre acest caz în eventualitatea în care doresc să ofere un ajutor.

Citeste si   Bugetarii comunei TIGĂNAȘI pleacă în VACANȚE de lux mascate, PLĂTITE din bani PUBLICI

Politehnica Iași, va scoate la licitație un tricou cu semnăturile jucătorilor și banii strânși vor fi donați cazului social

Sprijinul oferit de clubul de fotbal ieșean se pare că nu se va opri aici. Președintele Ambrozie, a oferit posibilitatea ca fotbaliștii Politehnicii să semneze pe un tricou urmând ca acesta să fie licitat, iar sumele strânse să fie donate familiei Țibuleac.

Citeste si   Ce se ÎNTÂMPLĂ dacă vrei să faci un simplu RETUR unui PRODUS? ”VIAMOND își bate joc de CLIENȚII săi”

 

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ