Share

O tânără a înțepat mai multe persoane cu un ac infectat cu HIV

O tânără de 20 ani ar fi înţepat, în mod voluntar, mai multe persoane, pe stradă, cu un ac infectat cu HIV. Aceasta a fost reținută de Poliția Locală din București în cursul zilei de miercuri.

O femeie urmărită pentru că ar fi infectat mai multe persoane cu virusul HIV a fost depistată şi reţinută, azi, de agenţii Poliţiei Locale Bucureşti.

Citeste si   Tânăr bănuit de distrugere, reținut de polițiști

Tânăra în vârstă de 20 de ani, a fost surprinsă în zona Pieţei Progresul – de către o patrulă care efectua misiuni de menţinere a ordinii publice în mijloacele RATB – în timp ce consuma băuturi alcoolice, potrivit mediafax.ro.

În urma legitimării, poliţiştii locali au constatat că femeia este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de transmitere a sindromului imunodeficitar.

Citeste si   Tânăr bănuit de distrugere, reținut de polițiști

După întocmirea actelor procedurale, tânăra a fost predată Secţiei 19 Poliţie pentru continuarea cercetărilor”, a anunţat Poliţia Locală Bucureşti.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ