Share

Această decizie a fost luată după ce autoritățile au constatat faptul că cetățenii respectă măsurile de prevenire a răspândirii de Sars-Cov2 doar în momentul în care în zonă sunt prezente forțele de ordine.

Astfel personalul MAI cât și structurile de cooperare vor face controale și vor aplica amenzi fără a purta uniforma de serviciu.

În perioada următoare vor fi intensificate activitățile  de prevenire a răspândirii de Sars-Cov2 de către personalul MAI

„Având în vedere evoluția pandemiei Covid, în perioada următoare vor fi intensificate activitățile  de prevenire a răspândirii de Sars-Cov2 de către personalul MAI reprezentat de polițiști, jandarmi, pompieri dar și de structurile de cooperare precum DSP, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Protecția Consumatorului.

Prioritare sunt mijloacele de transport în comun și transportul cetățenilor în general, asta însemnând atât cursele interne de oraș, începând cu taximetria și autobuzele cât și cursele intra și inter județene.

Locațiile care presupun un număr crescut de persoane respectiv locuri publice, evenimente sociale, restaurante vor fi verificate pentru a ne asigura că cetățenii respectă măsurile de siguranță.

Vor fi folosiți inclusiv personalul MAI care nu vor fi în uniforma de serviciu”, a declarat Comisar șef de poliție Ionuț Epureanu pentru Ziarul Bună Dimineața Suceava.

Controalele se vor face în mijloacele de transport în comun cât și în locațiile care presupun un număr crescut de persoane precum locurile publice, restaurantele și evenimentele sociale.

 


Share
Citeste si   100 de candidați și-au depus dosarul de ÎNSCRIERE la CONCURS la sediul Direcției de Sănătate Publică Județul SUCEAVA
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ