Share

Poliţist din Adjud, atacat de un bărbat care a început să-l muşte

Un bărbat din Bacău a lansat un atac neprevăzut asupra unui poliţist din Adjud, sărind pe omul legii şi muşcându-l puternic. Patrula de poliţişti fusese chemată de vecinii bărbatului, care au reclamat un scandal în bloc.

Poliţist muşcat de antebraţ, lovit în faţă

Agenţii veniţi să aplaneze un scandal monstrul într-un bloc din Adjud au avut parte de o experienţă foarte violentă şi total neprevăzută.

Citeste si   UNIREA de la 24 ianuarie 1859 – aportul MOLDOVENILOR şi bucovinenilor

Astfel, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Adjud au fost sesizați prin 112 de către o femeie, în vârstă de 43 de ani, din mun. Adjud, cu privire la un scandal între vecinii acesteia. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, ocazie cu care a fost depistat pe scara blocului în cauză un grup de persoane care tulbura ordinea și liniștea publică.

Citeste si   Cătălin Drulă: La 162 de ani de la Unirea Principatelor, provinciile nu sunt legate cu autostrăzi sau căi ferate moderne

Întrucât una dintre persoanele prezente se manifesta violent şi amenința polițiștii, adresându-le cuvinte vulgare și jigniri, aceasta a fost condusă la parterul blocului, solicitându-i-se să îi însoțească pe polițiști la sediul poliției pentru verificări.

În momentul în care bărbatul era încătușat, acesta i-a lovit pe polițiști în zona feței și l-a mușcat pe unul dintre aceștia de antebrațul mâinii drepte.

Citeste si   Mihai CHIRICA a fost atacat cu IAURT de un PROTESTATAR! După incident, edilul a vorbit despre RETRAGEREA din POLITICĂ

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ