Poliţist din Adjud, atacat de un bărbat care a început să-l muşte

Un bărbat din Bacău a lansat un atac neprevăzut asupra unui poliţist din Adjud, sărind pe omul legii şi muşcându-l puternic. Patrula de poliţişti fusese chemată de vecinii bărbatului, care au reclamat un scandal în bloc.

Poliţist muşcat de antebraţ, lovit în faţă

Agenţii veniţi să aplaneze un scandal monstrul într-un bloc din Adjud au avut parte de o experienţă foarte violentă şi total neprevăzută.

Citeste si   EDUCAȚIA on-line, PRIORITATE absolută pentru Primăria MOȘNA! Au fost achiziționate 50 de TABLETE pentru ELEVI

Astfel, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Adjud au fost sesizați prin 112 de către o femeie, în vârstă de 43 de ani, din mun. Adjud, cu privire la un scandal între vecinii acesteia. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, ocazie cu care a fost depistat pe scara blocului în cauză un grup de persoane care tulbura ordinea și liniștea publică.

Citeste si   În IAȘI cele mai multe POSTURI vacante sunt în sectorul CONSTRUCȚIILOR

Întrucât una dintre persoanele prezente se manifesta violent şi amenința polițiștii, adresându-le cuvinte vulgare și jigniri, aceasta a fost condusă la parterul blocului, solicitându-i-se să îi însoțească pe polițiști la sediul poliției pentru verificări.

În momentul în care bărbatul era încătușat, acesta i-a lovit pe polițiști în zona feței și l-a mușcat pe unul dintre aceștia de antebrațul mâinii drepte.

Citeste si   Medicii de familie din IAȘI așteaptă STIMULENTUL de RISC promis de către GUVERN
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ