Share

Un agent de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea de la un denunţător suma de 2.500 de lei drept mită pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu.

Potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES de Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie Bacău, în luna ianuarie 2017, denunţătorul a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu două victime şi pagube materiale, iar la data de 23.02.2017, poliţistul i-a pretins acestuia o sumă de bani neprecizată pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu cu privire la cercetările efectuate în urma accidentului.

Citeste si   VIDEO Lucrarea 'Irina' de Nicolae Tonitza, adjudecată la 120.000 de euro

‘Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău a dispus faţă de poliţist măsura reţinerii preventive pentru 24 de ore, urmând ca agentul să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă’, precizează sursa citată.

În cauză, reprezentanţii DGA au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale Bacău şi al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bacău.

Citeste si   Percheziţii la o farmacie din Capitală, într-un caz de comercializare ilegală de medicamente stupefiante

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ