Share

Scene de groază în sediul inspectoratului de poliţie Iaşi. O poliţistă a alunecat pe scări şi s-a lovit la cap. A fost dusă în comă la spital, unde se zbate intre viaţă şi moarte.

„Ieri, 8 iunie o politista din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi a fost implicata într-un accident, în urma caruia a fost ranita grav, fiind internata într-o unitate medicala. Pentru tratament aceasta are nevoie de sânge din grupa A2 – RH NEGATIV. Pentru a veni în sprijinul colegei noastre, Inspectoratul de Politie Judetean Iasi apeleaza la solidaritatea dumneavoastra si invita pe cei care doresc sa doneze sânge la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Iasi”, au transmis politistii ieri, intr-un comunicat.

Mihaela Abaza , ofițer in cadrul IPJ Iași, are 38 de ani iar joi dimineață a alunecat pe scările IPJ Iași și s-a lovit puternic la cap. Colegii au chemat ambulanța care a găsit-o pe femeie într-o baltă de sânge inconștientă. Ea are o plagă craniană și un hematom intercerebral și a pierdut foarte mult sânge, intrând într-o comă severă. Imediat după ce a ajuns la spital ea a suferit o intervenție chirurgicală


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ