Share

În ultimele zile, având în vedere temperaturile scăzute, poliţiştii locali au acționat pentru identificarea persoanelor fără adăpost, ocazie cu 38 de persoane au fost conduse și cazate în spaţiile special amenajate de către Primăria Municipiului Iaşi.

Persoanele care au refuzat cazarea in spatiile special amenajate, au fost monitorizate de lucratorii institutiei pentru a se evita evenimentele nedorite.

Citeste si   Tramvaiele PESA care vor ajunge la IAȘI sunt cumpărate cu FONDURI EUROPENE și vor avea culorile alb cu VERDE

”Polițiștii locali au demarat o campanie de somare a asociaţiilor de proprietari, persoanelor fizice şi a agenţilor economici pentru dispune măsuri de îndepărtare a zăpezii de pe trotuarele din zonele pe care le administrează, îşi au domiciliul sau îşi desfăşoară activitatea comercială. Cu această ocazie, cetăţenii sunt informaţi să nu arunce zăpada pe partea carosabilă şi să o depoziteze la o distanţă de 0,30 m de bordura carosabilului, pentru a fi ridicată în cele mai scurt timp de către societăţile specializate, iar în caz de formare a poleiului, trotuarele trebuie să fie presărate cu nisip sau sare. Poliţia Locală subliniază faptul că persoanele care nu se conformează somaţiilor primite riscă amenzi contravenţionale cu valori cuprinse între 190 şi 370 lei, conform H.C.L.M. Iaşi nr. 172/2002, privind gospodărirea şi menţinerea curăţenie în municipiul Iaşi. ” Primaria Municipiului Iasi


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ