Share

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, au ridicat 1,75 kilograme de cannabis și bani ce ar fi fost obținuți din traficul de droguri. Cinci persoane au fost reținute pentru 24 ore

La data de 12 noiembrie 2019, a fost desfășurată o acțiune de prindere în flagrant delict a cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 44 de ani, în timpul efectuării de către aceștia a unei tranzacții cu cannabis și au fost efectuate 7 percheziţii domiciliare.

Citeste si   Frig CRUNT în Spitalul SOCOLA! Pacienții și cadrele medicale TREMURĂ de FRIG în saloane

În cadrul acţiunii de prindere în flagrant delict, unul dintre aceştia ar fi ripostat, blocându-se în autoturism şi încercând să forţeze barajul format de poliţişti. Astfel, poliţiştii au folosit forţa, bărbatul fiind ulterior imobilizat.

Au fost ridicate 1,75 kilograme de cannabis, 15.000 de lei, 3.100 de euro, 380 de lire sterline – bani susceptibili a fi obținuți din traficul de droguri, precum și alte bunuri care ar fi folosit în activitatea infracțională (2 cântare electronice de mare precizie, un laptop, 8 telefoane mobile, 20 de cartele SIM).

Citeste si   Acuzații GRAVE ale Primarului CHIRICA. Cine sunt PERSONAJELE vizate?

Șase persoane au fost conduse la audieri, iar față de cinci persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore.

La data de 13 noiembrie 2019, față de cei cinci, Tribunalul Iași a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citeste si   EXPOZIȚIA anuală ”Flori de toamnă” din cadrul Grădinei Botanice IAȘI și-a deschis PORȚILE pentru VIZITATORI

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ