Share

Lipsa unui permis corespunzător nu l-a împiedicat să conducă un ansamblu auto

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați Rutier efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un ansamblu rutier, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

În data de 08 septembrie a.c., în jurul orei 02.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, o persoană cu dublă cetățenie, română și R. Moldova, în vârstă de 43 de ani, care conducea un ansamblu rutier, înmatriculat în R. Moldova, format dintr-un microbuz marca Mercedes și o remorcă marca Ta – No, tip platformă pe care transporta un autoturism.

Citeste si   La UAIC va fi CONSTRUIT un nou cămin STUDENȚESC

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că bărbatul este posesorul unui permis de conducere valabil pentru categoriile B şi C, iar pentru a conduce ansamblul rutier în cauză este necesară obţinerea dreptului de a conduce şi pentru categoria “BE”.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Citeste si   Iată CUM BLOCHEAZĂ directorul Virgil BABÂI dezvoltarea comunei DOBROVĂȚ!? S-au obținut 28 din cele 29 de AVIZE

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ