Share

Poliţiştii rutieri de la Iaşi, Paşcani, Hîrlăuşi Târgu Frumos au organizat şi desfăşurat o serie de acţiuni pentru verificarea transportului rutier public de persoane, în special de elevi.

Poliţiştii au aplicat 44 de sancţiuni contravenţionale transportatorilor de persoane, în valoare de 8.945 lei, dintre care 12 pentru centură, 3 pentru nerespectarea numărului de locuri, 9 pentru defecţiuni tehnice, 1 pentru utilizare telefon, 1 pentru lipsă I.T.P., iar restul pentru alte abateri. A fost constatată o infracţiune.

Citeste si   Cursurile „FAȚĂ ÎN FAȚĂ” au fost SUSPENDATE în mai multe UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT IEȘENE!

Un bărbat de 63 ani, din oraşul Tg.Frumos a condus un microbuz destinat transportului de elevi, pe DE 58 cu viteza de 65 km/h, fără a folosi centura de siguranţă şi fără a avea asupra sa cartea de identitate personală, permisul de conducere şi atestatul profesional. Acesta a fost sancţionat cu amendă în valoare de 580 lei şi 4 puncte penalizare.

Citeste si   A11-a EDIȚIE a festivalului „SERILE FILMULUI ROMÂNESC” continuă și pe timp de PANDEMIE!


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ