Share

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Miroslava au identificat doi bărbaţi de 32, respectiv 31 de ani, ambii din comuna Ţibana, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 3 noiembrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza comunei Ţibana, prin exercitarea de acte de violenţă, aceştia i-ar fi sustras unui alt bărbat 100 de lei, o boxă audio şi telefonul mobil.

Citeste si   Vrea să ne reprezinte în PARLAMENT dar are datorii la FISC de 292.680 LEI! Acestea sunt realizările PMP-istului Adrian ACOSTOAIEI

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 4 noiembrie a.c., cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 5 noiembrie a.c., aceştia au fost prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi  şi Judecătoriei Iaşi, instanţa dispunând arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Citeste si   Bucuria Crăciunului rămâne aceeași! PALAS ți-a pregătit mii de CADOURI în valoare de 18.000 de euro

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ