Share

Peste 50 de poliţişti cu 20 de autospeciale din dotare au participat vineri la una din cele mai ample acţiuni de control în trafic din zona municipiului Rădăuţi.

Ampla acţiune a plecat de la faptul că în zonă au fost identificaţi de-a lungul timpului mai mulţi şoferi care au urcat băuţi la volan şi care au provocat accidente rutiere, unele dintre ele soldate cu victime.

Citeste si   VIDEO I Ion LUNGU a anunțat că primăria pregătește un proiect pe fonduri europene pentru ACHIZIȚIA a 15.000 de TABLETE pentru UNITĂȚILE ȘCOLARE

În doar câteva ore, oamenii legii au aplicat 151 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 85.040 de lei. Cu acest prilej au fost reţinute pentru diverse abateri la regimul rutier şi pentru consum de alcool 10 permise de conducere. De asemenea, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare şi au fost ridicate 2 seturi de plăcuțe de înmatriculare.

Citeste si   VIDEO l Zeci de HECTARE de legume din județul IAȘI distruse de GRINDINĂ! Neculai FEODOT: ”Recoltele rămase pe CÂMP au fost complet DISTRUSE”

Au fost întocmite şi 4 dosare penale, inclusiv pentru consum de alcool

Acţiunea a fost coordonată de Serviciul Rutier Suceava, dar la filtrele organizate au participat şi formațiunile de profil din cadrul polițiilor municipale Suceava și Rădăuți și ale orașului Vicovu de Sus. Poliţiştii au oprit câteva sute de autovehicule care circulau în municipiul Rădăuți, orașele Cajvana, Milișăuți, Solca și Vicovu de Sus precum şi în comunele alăturate.

Citeste si   PERSONALUL Serviciului de reintegrare a PENITENCIARULUI Iași vă invită la EXPOZIȚIA REGIONALĂ ”Educație și RESTAURARE prin artă SACRĂ”


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ