Carabinierii din Canicatti, provincia Agrigento (Sicilia), au pus mâna pe o bandă de răufăcători români, denumiți „hoții acrobați”. 

Frații Adrian (28 de ani) și Florin Bureta (25 de ani) și Cosmin Aristotel Sulic (32 de ani) sunt acuzați că au dat peste 40 de lovituri în localitățile Enna, Caltanissetta și Agrigento. În plus, ei sunt acuzați și de furt de motorină din mașini, a informat rotalianul.com.

Citeste si   Coronavirus: Italia raportează 111 decese şi 416 cazuri noi de infectare în ultimele 24 de ore

Aceștia erau nimiți „hoții acrobați” fiindcă modul lor de operare era specific: escaladau balcoanele pentru a intra în diverse locuințe. Când ajungeau în case, ei blocau ușa la intrare cu obiecte grele de mobilier, pentru a împiedica deschiderea ușii din exterior, iar jos aveau mereu pe cineva care-i informa asupra unor eventuale pericole. După ce „curățau” casele de obiectele de valoare găsite, hoții plecau tot pe fereastră.

Citeste si   Amestecul lui Donald Trump în problema Hong Kong-ului ''nu este acceptabil'' (ministrul justiţiei al regiunii)
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ