Share

În  perioada 27.08-03.09.2020 poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Suceava în cooperare cu specialiștii silvici din cadrul Gărzii Forestiere Suceava și cu sprijinul personalului din cadrul Direcției Silvice au acționat în sistem integrat pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, ocazie cu care au efectuat 36 controale și au constatat 5 infracțiuni la Legea nr. 46/2008.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 96 sancțiuni contravenționale în valoare de 66.000 lei

 

Acțiune a Poliției orașului Milișăuți pe linia combaterii faptelor cu violență din zona barurilor și teraselor

 

În perioada 02-03.09.2020 Poliția orașului Milișăuți a desfășurat o acțiune ce a vizat prevenirea răspândirii / infectării cu SARS – Cov2 și combaterea faptelor cu violență în zona barurilor, teraselor pe timpul stării de alertă, ocazie cu care au fost efectuate 7 controale în localuri publice, baruri / restaurante .

În cadrul acțiunii a fost constatată 1 infracțiune și aplicate 6 sancțiuni contravenționale la Legea 12/1990  în valoare de 7.000 lei.

Citeste si   (P) Gheorghe FLUTUR: ”Astăzi am început să turnăm asfalt pe drumul județean care leagă FĂLTICENIUL de LITENI”

            Evenimente rutiere cercetate de polițiști

 

La 03.09.2020, în jurul orei 15.00, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată despre faptul că pe raza comunei Vama a avut loc un accident rutier.

Polițiștii deplasaţi la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 în localitatea Prisaca Dornei din comuna Vama, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la ieşirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un bărbat de 28 de ani din comuna Vatra Moldoviţei a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat în derapaj, după care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 66 de ani.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unei femei de 63 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 66 de ani, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru îngrijiri medicale, însă ulterior medicii au constatat decesul acesteia.

De asemenea, în urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 28 de ani și a unei femei de 21 de ani, pasager în acelaşi autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Până astăzi, 18 septembrie, pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 110.217 cazuri de persoane INFECTATE cu noul CORONAVIRUS

Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ,după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

 

  La 03.09.2020, în jurul orei 14.45, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208A în comuna Udești, într-o intersecţie, un bărbat de 20 de ani din oraşul Liteni a efectuat neregulamentar o manevră de depășire pe trecerea pentru pietoni, încălcând marcajul longitudinal continuu care separă sensurile de circulație și a intrat în coliziune laterală cu autoturismul care circula din aceeași direcție și efectua virajul stânga, condus de un bărbat de 58 de ani din municipiul Suceava.

 În urma impactului a rezultat rănirea a trei persoane, respectiv a  conducătorului auto de 20 de ani și a doi pasageri din același autoturism, care au fost transportați cu ambulanţa la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citeste si   (P) Drumul județean de la PĂTRĂUȚI va fi MODERNIZAT! Gheorghe FLUTUR: „Intenția noastră este să legăm PĂTRĂUȚIUL de MITOCUL DRAGOMIRNEI”

            În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 La 03.09.2020, ora 20.30, în timp ce conducea autoturismul pe DC68 în comuna Udești, în dreptul unui imobil, un localnic de 42 de ani a efectuat neregulamentar o manevră de depășire și a intrat în coliziune față – spate cu autoturismul condus de o localnică de 38 de ani, care circula din aceeași direcție, angajată în efectuarea virajului stânga pentru a intra în curtea imobilului .

 În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto de 38 de ani și a unui pasager din acelaşi autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

 

        


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ