Share

La 02.09.2020, în jurul orelor 10.12, un bărbat de 47 de ani, din municipiul  Suceava, a condus autobuzul dinspre Hotel Bucovina-Severin spre Policlinica Areni din municipiul  Suceava și la trecerea de pietoni din dreptul Parcului Trandafirilor, a redus viteza pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton care s-a angajat în traversarea străzii, moment în care o femeie de 68 de ani, localnică, în calitate de pasageră, aflându-se în picioare, s-a dezechilibrat și a căzut pe culoarul de acces dintre rândurile de scaune.

   În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeste si   Material lemnos CONFISCAT în urma unei acțiuni de prevenire și combatere a DELICTELOR SILVICE

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

  În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”

La 02.09.2020, ora 16:15, un bărabt de 32 ani, din comuna Preutești, în timp ce conducea autoturismul pe str. Vlădești din com. Preutești, s-a angajat în depășirea unui autovehicul parcat pe partea dreaptă, oprindu-se pe sensul opus, după care s-a pus în mișcare, acroșând cu oglinda stânga pe un pieton de 39 ani, localnic, cu care a avut un schimb de replici și care se afla pe partea stângă a drumului, având în vedere direcția de deplasare a autoturismului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pietonul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00.

Citeste si   VEȘTI BUNE pentru comercianții din Bazarul Sucevei! A avut loc LICITAȚIA pentru încălzirea COMPLEXULUI

Material lemnos confiscat de polițiști

La data de 02.09.2020, orele 14:30, patrula din cadrul SPR 1 Vadu Moldovei au identificat și în oprit în trafic pentru control, ansamblul rutier condus de un bărbat din com. Mălini, fiind încărcat cu bușteni de rășinoase. Conducătorul  auto prezentat pentru control avizele cu un total de 18, 36 mc (din care 11,71 mc Brad și 6,64 Molid)  respectiv avizul pentru un total de 27,58 mc (din care 18,56 Brad și 9,02 Molid), ambele avize emise în data de 02.09.2020 de la locul de încărcare situat pe raza Ocolului Silvic Comănești jud. Bacău cu destinația depozit com. Slatina.

Citeste si   4 școli din județul SUCEAVA au intrat în SCENARIUL ROȘU! VEZI care sunt ACESTEA

Întrucât  numărul pieselor trecute în aviz aparținând aceeași specie nu corespundeau cu numărul  celor efectiv existente în mijloacele de transport, s-a solicitat sprijinul Ocolului Silvic Fălticeni pentru inventariere.

Reprezentanții Ocolului Silvic Fălticeni au procedat la inventarierea materialului lemnos,  ocazie cu care s-a identificat în plus 10,74 mc Brad și în lipsă 6,33 mc Molid bușteni gater.

În temeiul art. 19 alin. 2 lit. c) raportat la art. 19 alin. 10 lit. c din Legea 171/2010  s-a dispus sancționarea contravențională a societății comerciale cu  două amenzi în valoare totală de 6.000 lei și complementar, în temeiul art. 19 alin. 2 din Legea 171/2010 s-a dispus confiscarea volumului de 17,07 m3 bușteni gater rășinoase în valoare de 4.967,37 lei.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ