Ministerul Afacerilor Interne a anunţat, marţi, că Dan Ciprian Sfichi, poliţistul sucevean în vârstă de 35 de ani rănit cu o sabie în timpul unor percheziţii la Rădăuţi, a fost transferat de la Iaşi la Clinica de Recuperare a Spitalului Militar din Bucureşti

„Astăzi, Ciprian Sfichi a fost transferat, cu o ambulanţă MAI, de la Iaşi la Clinica de Recuperare a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central. Mulţumim pentru sprijin colegilor de la MAPN! Ştim că va fi asistat de cei mai buni medici!”, potrivit anunţului postat, marţi, pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

Poliţistul Dan Ciprian Sfichi a fost internat pe 5 decembrie 2017 la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi după ce a fost lovit cu o sabie de unul dintre suspecţii vizaţi de un dosar de trafic de droguri, la care se făceau percheziţii. Medicii îi dădeau atunci şanse minime de supravieţuire agentului.

Autorul, Alexandru Huţuleac, a mai fost arestat şi în iulie 2016 pentru trafic de droguri, în cadrul unei acţiuni a DIICOT Suceava de destructurare a unei reţele de traficanţi, iar după patru luni a fost eliberat.

LĂSAȚI UN MESAJ