Share

Incredibil! Vorba multă a autorităților, sărăcia tuturor ieșenilor

Printre cele 36 de puncte abordate în ședința ordinară din cadrul Primăriei Municipiului Iași, se regăsește pe foaie și proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Iași, Șoseaua Bucium întocmit în vederea modificării proiectului inițial.

Mai mulți consilieri locali s-au declarat real afectați de calitatea aerului, de poluare și de traficul infernal din zona Bucium, dar și din restul orașului

„Zona Bucium pare cea mai poluată zonă din oraș. Dincolo de faptul că și eu locuiesc acolo, chiar sunt direct interesat de copiii mei să nu trăiască nesănătos din cauza poluării de prin oraș.

Cred că ar trebui să ne gândim ce vom face în continuare cu vedere la poluarea și traficul din zonă. (…) Nu avem o soluție de lărgire a străzii, dar totuși, în ritmul ăsta dacă se vor construi clădiri de locuințe colective pe Bucium, riscăm să ne asfixiem”, a precizat Ciprian Manuel Bostan, consilier local PNL.

Primarul Mihai Chirica a promis că va găsi o soluționare și va realiza un studiu de trafic, văzând ce manevre vor putea realiza în această privință. De acum, rezultatele să apară, că de vorbe…

Citeste si   Costel ALEXE continuă numirile POLITICE! Și-a angajat FINA fără concurs la Palatul CULTURII

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ